Loading

Блог ValeriS

ОБРЪЩЕНИЕ към кмета и общинските съветници на община Трън

Г-н Кмете и господа Общински съветници сега е моментът да покажете, че милеете за своя край и Родина. Докажете на своите избиратели, че  работите за тях и стоите зад техните интереси!

Г-н Кмете и господа Общински съветници  бъдете пример за родолюбие и докажете, че портрета на Левски във вашите кабинети не е само аксесоар!

     Г-н Кмете и господа Общински съветници   дайте шанс на общината да се развие  като екологично чист регион и община Трън да стане част от Зеления пояс на Европа, в който попада и България! Все повече млади хора се ориентират към селото и  започват да разкриват селскостопанска  и туристическа дейност. Много чужденци купуват кирпичени къщи  в чистите китни български села, защото ги привлича чистата природа и хранителни  продукти без химия произведени в тези села. Традиция е трънчани да се завръщат по родните си места след пенсиониране. А през уикендите и летните ваканции трънския край се оглася от детски смях и много столичани и от други градове идват за релакс и освобождаване от напрежението и грижите от забързаното ежедневие на големия град.

Разпространи съдържание