Loading

Станислава Алексиева кандидат за кмет на Община Трън

Кандидатурата не е официално обявена, но тава ще стане на 22 август, когато предстои събрание за утвърждаване на кандидата, казаха от местната структура на партията.

До тях се стигна след като избрания за втори мандат с листата на ГЕРБ Станислав Николов  подаде оставка след излезли факти за конфликт на интереси и името му бе забъркано в скандал за сключени фиктивни договори за аренда с починали хора.Той реши да напусне поста, за да изчисти името си от обвиненията.

Новата претендентка за кметския стол Станислава Алексиева е завършила публична администрация в СУ ”Климент Охридски” и постоянно живее в Трън. Била е ръководител и на няколко от проектите, осъществени от община Трън по различни оперативни програми и по финансовите инструменти за транс-гранично сътрудничество.

Георги Миленков пък е кандидатът за кмет от БСП в Трън. Той е с висше образование, специалност „Психология“. Работи в общинската администрация от 1995 г. като експерт и началник отдел  и негов ресор са социалните услуги, образованието, здравеопазването.

Частичните избори в Трън ще се проведат на 29 септември.

 

източник:mirogled.com