Loading

Умишлен палеж на павилион за хранителни стоки разследва полицията в Трън

Огънят лумнал малко след полунощ. Изгорели са част от конструкцията и обзавеждането в обекта. Причината за палежа не е ясна. Криминалистите проверяват версиите за неуредени финансови взаимоотношения и конкуренция.

Местопроизшествието е посетено от служители на РУП – Трън. Работата по установяване на причините продължава.

Още 4 пожара с материални загуби са възникнали през последните три дни в региона. В три от случаите причините са късо ел. съединение.

Селскостопанска сграда е унищожена в радомирското с. Прибой. Пламъците лумнали вчера, около 13,45 ч. в махала „Кореа”. Причината е късо ел. съединение. Изгорели са покривна конструкция 100 кв.м., 50 кв. м. гредоред, хладилник и дървен материал. Няма пострадали хора и нанесени други материални щети.

Отново късо ел. съединение е причината за пожар в кафе-аперитив в Трън. Локалът пламнал вчера през нощта, около 10 минути след полунощ. Унищожени са вентилатор, канапета, дървена ламперия и стъкла на прозорци.

Барака е изпепелена в радомирското с. Извор. Сигналът в местната пожарна е получен вчера, около 5,35 ч.Изгорели са бараката и оборудването в нея – телевизор, компютър, ел. печка и различни документи. Няма пострадали хора.

Неправилно ползване на нагревателен уред е в основата за пожар в къща в пернишкия квартал Калкас. Изгорели са 60 кв. м. покривна конструкция и домашно имущество. Пламъците са погасени от два противопожарни автомобила. Спасени са съседни жилищни и селскостопански сгради.