Loading

Провеждане на миниреферендум и създаване на група в социалната мрежа „Политически заяждания на трънчани”

Провеждане на миниреферендум и създаване на група в социалната мрежа „Политически заяждания на трънчани”

предлага Хари Радков от пограничния край. Идеята му предизвика истински фурор в социалната мрежа, а поддръжниците й са десетки.
Желателно е членовете да бъдат фанатици и да се ръководят от девиза „Браним партията (независимо коя) до последна капка кръв, остана ли без кръв маам с кокалите!
Оказа се, че трънчани са не само местни патриоти, водени от девиза „От Трън по-убаво нема“, но и имат силно развито чувство за хумор. На поканата на Радков само за броени минути откликнаха на предложението и на „чист трънски език“ подеха шегата.
Богинка Йорданова му отговаря на шегата: „ Хари, За! Ама кой нема кво да брани, само ньему ли че пию кръвчицуту? Можеш да ми се разлютиш, брате, ама я чу праим партию „Трънчанката – мучена и патена, убава и руката“.
И Атанас Атанасов се е включил в дискусията: „Я у БГ немам никакви, ама никакви политически пристрастия към когото и да било…“Свите су еднà л-й-а“ казваше дедо…Та ако е само за заяждане (не политическо) могу да си помислим, ама пръвом да видим кои че су тамо…“
Кирил Михайлов пък е написал: „Пусти избори и пусте партие ,че ни побърку сви.Оградисамо по айдуци и лъжци“.
„Май че требе да си узнем отпуску от фейсът до 5 октомври, та да не завием ко вучица у Кръстато дръво. Они че се кротнуюКире, след изборите,“ написа поредният трънчанин от групата.
Съвсем скоро ще стане ясно дали трънчани ще завихрят политическите заяждания, но само в рамките на шегата.

 

 

 

източник:mirogled.com