Loading

Празничен концерт в чест на „Седмицата на гората” се проведе в Трън

В него се включиха и деца от училището и детската градина в града. Те пяха и танцуваха, а след концерта засадиха дървета на площада.

„Община Трън вече няколко години показва сериозно отношение към екологията и опазването на природата. Това прави града ни притегателен център за туристи от цялата страна. Вече можем да се похвалим с нов парк, който е разположен на входа на Tрънското ждрело.  Там има изградени беседки и детска площадка, където туристите могат да поседнат и да си починат. Почти завършена е и велопътеката за екстремно каране”, заяви кметът на Трън Станислава Алексиева. Тя добави, че за реализирането на проектите са похарчени близо 800 000 лв.

 Община Трън е богата на исторически забележителности и природни феномени, които са забелязани, както от хората от останалите краища на България, така и от чуждите гости в страната ни.  Асенова подчерта, че реализирането на голяма част от проектите би било невъзможно без правилната политика на управление по време на правителството на ПП ГЕРБ. Пртията продължава да помага за случването на множество инициативи на територията на общината.

 

 

mirogled.com

ТОВА СА МОМЧЕТАТА НА

ТОВА СА МОМЧЕТАТА НА ФИРМА"КЕНТОН" УПРАВИТЕЛ ВАСИЛ ВАСИЛЕВ
МОМЧЕТА КЪДЕ ВИ Е ГЛАВАТАРА СТОИ НА ЗАВЕТ И ПУСКА ГЛУПАЦИ КАТО ВАС
ОТНОСНО ФАЛШИВИ ДОГОВОРИ ОТИДЕТЕ В ПОЗЕМЛЕНА КОМИСИЯ ТАМ СА КЛАСЬОРИ, НА ВЪПРОСНАТА ФИРМА:УНИКАТИ НЕ ФАЛШИФИКАТИ.
НА МЪРЗЕЛИВЦИ КАТО ТРИМКАТА ВСИЧКИ ИМ ПРЕЧАТ И НАЙ ВЕЧЕ КМЕТА, КОЙТО ПРОМЕНИ ГРАДА, ЗАПОЧНАХА ДА ИДВАТ ТУРИСТИ, КОИТО НЕ ЗНАЕХА КЪДЕ Е ТРЪН .ОЛЕГ-ПОТУРО МРЪСНА ИЗХВЪРЛИ ЛИ ПРОЕКТА ЗА КЪЩАТА, КОЙТО БЕШЕ ЗАПОЧНАЛ СЛЕД ЗАМ. КМЕТСКИЯ ТИ ПОСТ В ОБЩИНАТА, БАНКОВ НА ТЕБ КОЙ ТИ ДОВЕДЕ ГУРБЕТЧИИТЕ /РОМИТЕ/ОТ БОРОВИНКИ- КМЕТА. РАБОТЕТЕ МОМЧЕНЦА, НЕ СЛУШКАЙТЕ ВАСИЛЧО, ТОЙ ИМА ПАРИ И КУПУВА ВСИЧКО ВЕЧЕ И ТВ7